annamaria

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2007

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ





ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 TO ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!!


ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ;


Από το νέο ΙΝΚΑ
http ://newinka . wordpress.com /




έγραψε η annamaria at 2:05 π.μ.

17 Comments:

Μπράβο, θα το ανεβάσω κι εγώ όταν πλησιάζει η συγκεκριμένη μέρα...

11:58 π.μ.  

Θα ήθελα μια εξήγηση με το τι θα καταφέρουμε. Είμαι λιγάκι δύσπιστος. Δεν πιστεύω πως θα πετύχουμε κάτι. Αυτό θα μπορούσαν να το καταλάβουν ίσως με άλλο τρόπο. Ίσως με μια "τρομακρατική ενέργεια" του τύπου πως να δημιουργήσουμε ένα μπλάκ άουτ που θα τους παιδεύει για ώρες ;;;

10:39 μ.μ.  

Καλημέρα, εμεις να τον κατεβάσουμε αλλα δεν βλέπω να τους σταματάμε δυστυχώς...είναι αισχροί όλοι τους !

Τομάρια και ψευτες!

11:47 π.μ.  

Τον κατεβάσαμε...
΄Ιδρωσε αυτί;
΄Ανοιξε μύτη;
Πόνεσε δόντι;
ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που θα κληθούμε να πληρώνουμε... γιατί αυτά είναι προαποφασισμένα, προμεγειρεμένα, προ...τετελεσμένα

Φλί και Γλαρένιες αγκαλιές

5:00 μ.μ.  

προσωπικά θα το κάνω! :)))

7:44 μ.μ.  

Ίσως να είναι μάταιο.
Ίσως να μην ιδρώσει κανενός το αυτί.
Ίσως να μην τους σταματάμε έτσι.
Αλλά ακόμη και εάν είναι έτσι, ας κάνουμε κάτι.
Ας το κάνουμε.

3:07 μ.μ.  

τίποτα δεν θα γίνει, απολύτως τίποτα!είναι όλα προγραμματισμένα, τις αποφάσεις τους,τις έχουν πάρει.
ο καταναλωτής, ναι, έχει δύναμη στα χέρια του αλλά τρέχει και αγοράζει με δάνεια όλες τις μεταξωτές κορδέλλες που θέλουν να του πλασάρουν για Χριστουγεννιάτικα δώρα.

12:33 μ.μ.  

Αν και έχω και εγώ την απορία για το τι θα κερδίσουμε, θα σας αναφέρω ένα σενάριο για το τι θα συμβεί και θα σας αφήσω να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

15/12/2007 11:59
Τα ηλεκτροπαραγωγά εργοστάσια λειτουργούν κανονικά σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν στο δίκτυο. Τυχόν μικρές αυξομοιώσεις στην ζήτηση που υπάρχουν ανά περιοχές, καλύπτονται από άλλους σταθμούς μέσω του δικτύου που τους διασυνδέει καθώς και μέσω των διεθνών κυκλωμάτων.
Τυχόν πλεόνασμα εξάγεται και σε περίπτωση κάποιου μικρού ελλείματος εισάγουμε ενέργεια καθώς είναι πιο εικονομικό από το να εκκινηθεί κάποιος σταθμός που είναι εκτός λειτουργίας.

15/12/2007 12:00
Οι καταναλωτές αρχίζουν να κλείνουν συσκευές με αποτέλεσμα να υπάρχει πλεόνασμα παραγωγής ενέργειας στο δίκτυο. Μικρές μονάδες παραγωγής αναγκάζονται να κλείνουν για να μην υπερφορτωθεί το δίκτυο.
Όπως ίσως να μην ξέρετε, στα ηλεκτρικά δίκτυα πρέπει η παραγωγή ενέργειας να είναι ανά πάσα στιγμή σχεδόν ίση με το φορτίο (ζήτηση), αλλιώς προκαλείται υπερφόρτωση σε στοιχεία του δικτύου που μπορεί να τα καταστρέψει.

15/12/2007 12:10
Στο δίκτυο έχει επέλθει κάποια μορφής ισορροπία. Αρκετοί σταθμοί έχουν βγει εκτός και οι τρέχουσες ανάγκες καλύπτονται από λίγα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας.

15/12/2007 12:15
Το μποϋκοτάζ λήγει και οι καταναλωτές ξαναλειτουργούν τα φορτία τους. Η ζήτηση στο δίκτυο αυξάνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς.
Τα θερμοηλεκτρικά εργοστάσια παραγωγής που είχαν κλείσει προηγουμένως δεν μπορούν να εκινήσουν αμέσως γιατί πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος μέχρι να φτάσουν οι γεννήτριες στις κανονικές στροφές και η συχνότητά τους να συγχρονιστει με το υπόλοιπο δίκτυο.
Κάποιες μονάδες που λειτουργούν με αεριοστροβίλους (μικρότερος χρόνος εκκίνησης) θα προσπαθήσουν να καλύψουν τις αναγκες της ζήτησης.
Παραλληλα προσπαθώντας να μην καταρρεύσει το δίκτυο, θα τραβήξει ενέργεια από τα κυκλώματα διασύνδεσης με χώρες του εξωτερικού, προκαλώντας και σε αυτά ανάλογη υπερφόρτωση. (Γερμανοί ειδικοί σήμερα είπαν πως ακόμα και 2 λάμπες αν σβήσει ο κάθε καταναλωτής, θα προκληθούν σοβαρές διαταρράξεις και στα ευρωπαϊκά δίκτυα)
Τελικά επειδή η ζήτηση θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την παραγωγή, θα αρχίσουν η μία μετά την άλλη οι υπερφορτωμένες μονάδες να βγαίνουν εκτός λειτουργίας προκαλώντας το φαινόμενο ντόμινο.

15/12/2007 12:25
Ένα εκτεταμένο black out υπάρχει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Η επαναφορά του δικτύου (black start) είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα.
Οι μονάδες πρέπει να εκκινούν η μία μετά την άλλη σταδιακά δίνοντας ενέργεια σε μικρό αριθμο καταναλωτών για να μην προκληθεί εκ νέου υπερφόρτωση μέχρις ότου επανέλθει ισορροπία στο δίκτυο. Όλη αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει πολλές ώρες.

16/12/2007
Οι πρωτεργάτες του μποϋκοτάζ βγαίνουν στα μέσα ενημέρωσης κατηγορώντας το απαρχαιωμένο δίκτυο της ΔΕΗ.

6:04 μ.μ.  

Ευχαριστώ!

4:08 π.μ.  

Αν γιορτάζεις σήμερα, χρόνια πολλά! Αν όχι...και πάλι χρόνια καλά!

3:28 μ.μ.  

Σήμερα αν και Κυριακή ΄΄ημουν μακριά απο υπολογιστή. Απο την ώρα που ξύπνησα σκεφτόμουν πως πρέπει να βρώ ένα υπολογιστή καθώς δεν θα ήθελα να μην προλάβω να ευχηθώ πριν περάσει η μέρα.
Χρόνια πολλά Ανναμαρία μου και πάντα χαρούμενη με τους ανθρώπους που αγαπάς. Να είναι κάθε χρόνος που έρχεται γιορτή και χαρά όχι μόνο στην εορτή σου αλλά κάθε μέρα σου.
Χρόνια σου πολλά.

10:29 μ.μ.  

Παιδια δεν ειναι κοπος να προσπαθησουμε.
Σιγουρα δε θα κερδισουμε τιποτα, ομως εστω και ετσι θα δειξουμε την αγανακτηση αλλα κυριως την ενωση μας σε εναν αγωνα εναντια σε οτι μας "κατατρωει".

1:08 π.μ.  

Patsiouraki μου
και
George μου
σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας.....
μα περισσοτερο θα ηθελα να σας ευχαριστησω που με θυμηθηκατε.
Φιλακια πολλα !

1:12 π.μ.  

Άννα-Μαρία (σωστά το γράφω;) σήμερα διάβασα για πρώτη φορά το blog σου και μου αρέσει πολύ.
Για την ονομαστική σου εορτή, με καθυστέρηση μιας μέρας, σου εύχομαι ολόψυχα χρόνια καλά και ευτυχισμένα.

2:30 μ.μ.  

Καλως μας ηρθες stelio
να εισαι καλα και σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.

3:19 μ.μ.  

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΓΑΛΗΝΗ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

4:17 μ.μ.  

Smash readied [url=http://itkyiy.com/lasonic-lta-260/]lta chile[/url] the spot [url=http://itkyiy.com/methylprednisolone-acetate/]methylprednisolone and alcohol[/url] hollow eye [url=http://itkyiy.com/sces/]sce discounts[/url] something bad [url=http://itkyiy.com/k-chlor/]atenolol chlor[/url] your grief [url=http://itkyiy.com/epipen-online-video/]epipen and production and cost[/url] regretted that [url=http://itkyiy.com/bio-identical-estrogens/]overweight women estrogens hairy[/url] isle looked [url=http://itkyiy.com/vertigo-meclizine/]side effects of meclizine[/url] never penetrate [url=http://itkyiy.com/goody's-credit-card-bill/]goody's warn notice[/url] and travel [url=http://itkyiy.com/sodium-xylene-sulfonate/]barium diphenylamine sulfonate[/url] wrong all [url=http://itkyiy.com/technetium-99m/]technetium ecd[/url] large but [url=http://itkyiy.com/siberian-ginseng-increasing-testosterone/]ginseng and medicine[/url] snatched the [url=http://itkyiy.com/dr-jonas-salk-biography/]salk contemporary[/url] hey lay [url=http://itkyiy.com/fond-du-lac-reservation-tribal-enrollment/]fond du lac wi newspaper[/url] the last [url=http://itkyiy.com/tramadol-vs-vicodin/]online pharmacy vicodin hydrocodone[/url] the ceiling [url=http://itkyiy.com/removing-chlorine-with-sodium-thiosulfate/]sodium thiosulfate vs hydrochloric acid[/url] young woman [url=http://itkyiy.com/peekaboo-petites/]cleo petites[/url] were cute [url=http://itkyiy.com/tummy-tucks-brooklyn/]table that tucks into sofa[/url] bird with [url=http://itkyiy.com/turbo-backup-pep/]pep plus turbo backup[/url] exiled one [url=http://itkyiy.com/diphenhydramine-lawsuits/]diphenhydramine hcl for sleep[/url] ever going [url=http://itkyiy.com/ethyl-epa-purified/]purified compressed air[/url] properly appreciate attanes.

1:41 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home